VR Design & Graphics Studio

A Blogom egy elérhetőség,melyen közzéteszem grafikai munkáimat,legyen az egy plakát,meghívó,matrica vagy csak egy rajz a füzet sarkára. Grafikai megrendeléseket vállalok! elérhetőség: vrdesign@mailbox.hu

Rovatok

menu menu menu menu menu

Tequila Party

VRDesign 2010.11.22. 15:38

 

Címkék: party flyer student west tequila vrdesign pimps.hu

Szólj hozzá!

Sweat Suit Party - The Club West Side

VRDesign 2010.11.15. 20:43

Címkék: dj disco party club nono west sweat geg pimps suit vrdesign

Szólj hozzá!

DH - Divat és haj show

VRDesign 2010.10.25. 16:01

Szólj hozzá!

Döme Special Birthday Party Flyer

VRDesign 2010.10.06. 14:02

 

 

Az utolsó után pillanatban elkészült Döme (boldog szülinapot neki!) Születésnapi buliját hirdető plakát. Szülinapi buli plakátot készíteni az egyik leg mostohább dolog, hiszen ott motoszkál az ember fejében, hogy mi van ha esetleg pont az ünnepeltnek nem tetszik. Mindenestre kitétel volt hogy legyen különleges, szerintem ez sikerült is, azonfelül valamennyire emlékezetes is, hiszen ez a "tetkós plakát". Nem a legtöbb rétegből összeállt plakátom az tény, de óvatosnak kellett lennem hogy nehogy átforduljon giccsesbe.

Szólj hozzá!

Ganxsta Zolee és a Kartel - Flyer + Banner

VRDesign 2010.10.03. 20:48

 

Végre nem egy nyállal átitatott cukorka ízű plakátot kellett elkészítenem, hanem egy kicsit férfiasabb gengszteresebb dolgot. Örömmel csináltam, bár jó lett volna ha Ganxstáékról kapok nagyfelbontású mediapress fotókat, de ígyis boldogultam azért. A Felhajtás része hogy a PIMPS.hu-ra készítettem egy banner-t is az eseménnyel kapcsolatban. Biztosan jó buli lesz, mindenképpen menj el ha szereted Ganxsta Zolee és a Kartell szókimondó RAP szövegeit. :)

Címkék: kartell székesfehérvár club night flyer west ganxsta zolee side illegal pimps vrdesign

Szólj hozzá!

Flower Flyer - Voksán Virág Dreamhall Flyer

VRDesign 2010.09.30. 12:34

 

 

Az elmúlt időszakban csak úgy égett a kezem alatt az egér. Rengeteg munka volt a Westnek: Elkészült az igencsak megosztó Dandy-s flyer 3 verzióban, Felújítottam a Student Party Classic's állandó plakátját, és közben építgettem a Voksán Virág (DJ Flower) vendégszereplésével készülő Dreamhall plakátot is. 1 hónapom volt erre a munkára, készült is egy olyan verzió belőle, amin rengeteg grafikai effekt és hatásvadász elem van, de az szinte az utolsó pillanatban elvetettem( egy későbbi postban ezt kifejtem hogy miért) , és inkább egy letisztultabb formátumot adtam ki. A Dandy féle plakát után legalább bebizonyítom hogy nem felejtettem el "hagyományos" Flyer-t készíteni sem. :)

Címkék: dj grafika virág plakát flyer flower voksán dreamhall vrdesign evy d

Szólj hozzá!

DANDY - A Retro plakát

VRDesign 2010.09.28. 16:41

 

 Végre kiélhettem alkotói fantáziámat, és szakítva minden hagyománnyal igazi 80-as évek stílusban alkottam meg a DANDY nevével fémjelzett West-es buli plakátját. Örök ellenségem, az idő most is megakadájozta hogy igazán minden részletet teljes mértékben kidolgozzak, ennek ellenére ez lett a leg hatásvadászabb és részletesebb plakátom. Összehoztam a képregény borítók és a buliplakátok világát, ami talán nem volt a legjobb ötlet, de úgy vélem nem sült el olyan rosszul. : )

Címkék: székesfehérvár radio plakát flyer west dandy muzik pimps vrdesign truesonds buliplakát endorphin

Szólj hozzá!

Student Party Classic's v.2.0

VRDesign 2010.09.26. 20:03

 

 

A Student Party Classic's egy heti rendszerességgel jelentkező party sorozat, amelyre értelem szerűen heti rendszerességgel kell plakát. Ez nem az a kategória ami fölött napokat ül az ember. Az első alkalommal elkészült ez a logo, ami ismertető jele lett az SPC-nak, valamint a második plakáttól csak szöveg szerepel a Flyereken, mert túl sok a szöveges rész rajta. Inkább került középpontba a dátum, valamint az aktuális program, akciók. Ettől függetlenül sosem ált össze igazán a Student Party plakátja, mindig olyan összevisszaság övezte körül, nem voltam vele kibékülve. Ezt viszont már 0-ról kezdtem, és átrendeztem úgy, hogy áttekinthetőbb legyen és ne lehessen összekeverni az előző 3 verziójával. Rendeztem a logókat, variáltam az alapszíneken, és áttekinthetőbbek lettek a szövegek. Persze még mindig van mit csiszolni rajta, de egyenlőre nem lövöm el minden aduászom, elvégre akkor mi lenne a v.3.0-n... :)

Címkék: rádió disco székesfehérvár party club plakát flyer student west side classics muzik vrdesign

Szólj hozzá!

Flyer - West - Electro & Progressive night 2

VRDesign 2010.09.18. 12:17

 

Ez a plakát volt az egyik legidegörlőbb eddig. Körülbelül fél távon volt egy fagyásom, és persze hogy nem mentettem...adatvesztés volt a büntetésem. Végül persze összeállt, A vége felé mikor a lányt effekteztem, már a lelkesedésem is visszatért.

Címkék: club night plakát flyer electro west progressive westside vrdesign

Szólj hozzá!

Flyer - West - StudentParty

VRDesign 2010.09.03. 21:10

 

Régen készítettem plakátot a régi recept szerint:Csaj,sok szöveg,élénk színek,enyhe zsúfoltság.

Címkék: party plakát flyer student west bebe pimps westside vrdesign muzikradio

Szólj hozzá!

Flyer - Dreamhall - Season open

VRDesign 2010.08.31. 08:37


 

 

Egy egyszerű, ámde feltűnő plakátra kaptam felkérést a Dreamhall-tól.Semmi zsúfoltság, semmi csicsázás. Hasonlóan készítettem el mint a nyári ráadás party plakátját: Középen egy nagy dreamhall logó, ami köré épül a többi elem, csupán a színek és a stílus változik.
 

Címkék: open flyer dh season dreamhall vrdesign

Szólj hozzá!

The Club West Side - Andro - Szeptember 3.

VRDesign 2010.08.08. 13:06

 

  

 

Az első alkalom hogy egy híresebb lemezlovas nevével fémjelzett bulihoz készítettem Flyer-t,ezért próbáltam valami szemrevalót alkotni. A plakát elkészítése nem volt egyszerű,hiszen a megadott fekete - fehér kép Androról,amellett hogy vagány és stílusos,sok féle korlátot állított elém azzal kapcsolatban hogy milyen stílusban dolgozzam ki, mi legyen az alapmotívum. Sok próbálgatás és megannyi réteg után rájöttem hogy a színek erejét fogom alkalmazni,és az eddigi legszínesebb plakátomat hoztam létre. Próbáltam az igényesség jegyében stílusosan összehozni, ez a zsúfoltság miatt részben sikerült csak talán. A Középen elhelyezett Andro logó saját tervezésem, kíváncsi leszek messziről mennyire lesz olvasható, (sokat vaciláltam hogy fel merjem e használni, elvégre ez a kép legfontosabb felirata), valamint itt használom a már 3. generációs VRdesign logómat, remélem tetszik ;) A Plakát már kering a szokásos fórumokon, és 14.étől nyomtatva is látható lesz Székesfehérvár városában.

Részletek a buliról: www.westside.hu www.djeston.hu www.pimps.hu

Szólj hozzá!

Új szezon - gyakrabban frissülő tartalmak

VRDesign 2010.08.08. 12:39

Mivel lassan készül mindenki (a Clubok is) az őszi szezonra,egyre közeleg a szeptember, úgy gyarapodnak a grafikai munkáim is. A nyári szünet után újra publikálok, előveszem régebbi munkáimat is, posztolom az újakat, és visszatérvén a gyökerekhez, nemsokára útnak indítom a VT (Virtual Tuning) rovatot is, melyben szintén régi és új munkáimat mutatom be,folytatódik a Fotóztam!, valamint nem kell sokat várni a tutorialekre sem!

Jó nézelődést! A Photoshop legyen veletek!

Szólj hozzá!

Dreamhall flyer

VRDesign 2010.06.10. 17:18

 

Szólj hozzá!

Flyer - West - 06.11.

VRDesign 2010.06.04. 15:13

 

Szólj hozzá!

Flyer

VRDesign 2010.06.01. 19:07

 

Szólj hozzá!

Classic Flyer

VRDesign 2010.06.01. 19:07

 

Szólj hozzá!

Köszöntő

VRDesign 2010.06.01. 18:59

Ezennel elindítottam a Blogomat, melyen grafikai munkáimat fogom közölni. Megrendeléseket és észrevételeket is erre a blogra várok,ugyanakkor semmiképp sem szeretném hogy üzleti hangulatú legyen. Nagyobb megrendelések és grafikai anyagok mellett aprócska rajzaimat, vagy éppen az utcán meglátott általam esztétikus, vagy éppen szemsorvasztó dolgokat is lencsevégre kapom és közlöm veletek. Igyekszem minden nap posztolni, és előre garantálom, hogy sok képanyag lesz, de nem csak az!
Jó böngészést.
VRDesign

Szólj hozzá!