VR Design & Graphics Studio

A Blogom egy elérhetőség,melyen közzéteszem grafikai munkáimat,legyen az egy plakát,meghívó,matrica vagy csak egy rajz a füzet sarkára. Grafikai megrendeléseket vállalok! elérhetőség: vrdesign@mailbox.hu

Rovatok

menu menu menu menu menu

Köszöntő

VRDesign 2010.06.01. 18:59

Ezennel elindítottam a Blogomat, melyen grafikai munkáimat fogom közölni. Megrendeléseket és észrevételeket is erre a blogra várok,ugyanakkor semmiképp sem szeretném hogy üzleti hangulatú legyen. Nagyobb megrendelések és grafikai anyagok mellett aprócska rajzaimat, vagy éppen az utcán meglátott általam esztétikus, vagy éppen szemsorvasztó dolgokat is lencsevégre kapom és közlöm veletek. Igyekszem minden nap posztolni, és előre garantálom, hogy sok képanyag lesz, de nem csak az!
Jó böngészést.
VRDesign

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vrdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr872048633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása