VR Design & Graphics Studio

A Blogom egy elérhetőség,melyen közzéteszem grafikai munkáimat,legyen az egy plakát,meghívó,matrica vagy csak egy rajz a füzet sarkára. Grafikai megrendeléseket vállalok! elérhetőség: vrdesign@mailbox.hu

Rovatok

menu menu menu menu menu

Student Party Classic's v.2.0

VRDesign 2010.09.26. 20:03

 

 

A Student Party Classic's egy heti rendszerességgel jelentkező party sorozat, amelyre értelem szerűen heti rendszerességgel kell plakát. Ez nem az a kategória ami fölött napokat ül az ember. Az első alkalommal elkészült ez a logo, ami ismertető jele lett az SPC-nak, valamint a második plakáttól csak szöveg szerepel a Flyereken, mert túl sok a szöveges rész rajta. Inkább került középpontba a dátum, valamint az aktuális program, akciók. Ettől függetlenül sosem ált össze igazán a Student Party plakátja, mindig olyan összevisszaság övezte körül, nem voltam vele kibékülve. Ezt viszont már 0-ról kezdtem, és átrendeztem úgy, hogy áttekinthetőbb legyen és ne lehessen összekeverni az előző 3 verziójával. Rendeztem a logókat, variáltam az alapszíneken, és áttekinthetőbbek lettek a szövegek. Persze még mindig van mit csiszolni rajta, de egyenlőre nem lövöm el minden aduászom, elvégre akkor mi lenne a v.3.0-n... :)

Címkék: rádió disco székesfehérvár party club plakát flyer student west side classics muzik vrdesign

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vrdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr492325214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása