VR Design & Graphics Studio

A Blogom egy elérhetőség,melyen közzéteszem grafikai munkáimat,legyen az egy plakát,meghívó,matrica vagy csak egy rajz a füzet sarkára. Grafikai megrendeléseket vállalok! elérhetőség: vrdesign@mailbox.hu

Rovatok

menu menu menu menu menu

Döme Special Birthday Party Flyer

VRDesign 2010.10.06. 14:02

 

 

Az utolsó után pillanatban elkészült Döme (boldog szülinapot neki!) Születésnapi buliját hirdető plakát. Szülinapi buli plakátot készíteni az egyik leg mostohább dolog, hiszen ott motoszkál az ember fejében, hogy mi van ha esetleg pont az ünnepeltnek nem tetszik. Mindenestre kitétel volt hogy legyen különleges, szerintem ez sikerült is, azonfelül valamennyire emlékezetes is, hiszen ez a "tetkós plakát". Nem a legtöbb rétegből összeállt plakátom az tény, de óvatosnak kellett lennem hogy nehogy átforduljon giccsesbe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vrdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr582350668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása